Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

 

1) Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό του αγοραστή αλλά και για λογαριασμό τρίτων.

2) Η παραλαβή του εμπορεύματος πιστοποιεί την αρτιότητά του.

3) Σε περίπτωση υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο σχετικό νομοσχέδιο η εταιρία δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής, τα έξοδα αποστολής υπαναχώρησης επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση όπου έγινε λάθος κατά την διαχείριση της παραγγελίας και αποσταλεί άλλο προϊόν τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία.

4) Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία εφόσον έχει διαπιστωθεί αστοχία υλικού, εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και ανάλογα την περίπτωση. Ενημερωθείτε για τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994)

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσό που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών.

4) Σε περίπτωση αστοχίας υλικού η εταιρεία δεν επιστρέφει το χρηματικό ποσό που έχει καταβληθεί, αντικαθιστά το προϊόν.

6) Δεν ισχύει ο 4ος κανόνας για συσκευές που εντάσσονται στο πλαίσιο της εγγύησης.

7) Για εμπορεύματα που διέπονται από κανόνες εγγύησης επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο service και αναφέρετε την βλάβη. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών απόρριψη αντικατάστασης από το εξουσιοδοτημένο service. Ενημερώστε την εταιρεία μας μόνο σε περίπτωσή άρνησης αντικατάστασης από το εξουσιοδοτημένο service στο 2104007070.

8) Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

9) Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ επιλεγόμενων προϊόντων που προστέθηκαν στο καλάθι από τον χρήστη και απεστάλησαν.

10) Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την ορθότητα και την ακρίβεια των τεχνικών στοιχείων των εικόνων που παρέχονται από των κατασκευαστή δεν ευθυνόμαστε για λάθη στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Διαφάνεια στις τιμές

Αναφέρουμε το συνολικό κόστος του προϊόντος , συμπεριλαμβανομένων του Φ.Π.Α. και κάθε άλλης πρόσθετης δαπάνης καθώς επίσης και όλες τις πρόσθετες επιβαρύνσεις αποστολής και παράδοσης.

Κόστος & Τρόποι αποστολής

Για προϊόντα με βάρος 6 κιλά η ογκομετρικό βάρος έως 7 κιλά οι αποστολές πραγματοποιούνται με courier.

 

1)  Courier Εντός Ελλάδας για προϊόντα με βάρος ή ογκομετρικό βάρος μέχρι 2kg κόστος από 4.00€ για κάθε επιπλέον κιλό +0.60 λεπτά.

   

Αγοράστε με ασφάλεια - Δικαίωμα αλλαγής

Νιώστε ασφάλεια κάνοντας τις αγορές σας στο MobyDick, σας παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων που αγοράσατε μέσω του e-shop μας εντός 14 ημερών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να είναι στην συσκευασία του (όπως παρελήφθη) και να έχετε την απόδειξη αγοράς.

Οι αλλαγές δεν ισχύουν στην περίπτωση που τα προϊόντα έχουν γίνει παραγγελία ειδικά για εσάς. Το κόστος μεταφοράς σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος βαραίνει τον πελάτη.

Πολιτική εχεμύθειας

Δηλώνουμε ρητά ότι τα προσωπικά και εταιρικά και τα πάσης φύσεως στοιχεία που σχετίζονται με φυσικά ή νομικά πρόσωπα που πραγματοποίησαν εμπορικές συναλλαγές εντός του ιστότοπου και εκτός ιστότοπου τηλεφωνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο καταχωρήθηκαν στα αρχεία του www.mobydick.gr δεν διανέμονται και δεν διαμοιράζονται σε τρίτους.

Τα στοιχεία που προσκομίζετε στην Mobydick.gr με οποιονδήποτε τρόπο μέσω site ή τηλεφωνικά ή με παράδοση εγγράφων είναι με την συγκατάθεσή σας και δηλώνετε ότι είναι εκμεταλλεύσιμα από την διαχειρίστρια εταιρία βάσει του ν.2472/97.  

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος  και των προσωπικών δεδομένων στο mobydick.gr  επιτυγχάνεται με κρυπτογράφηση SSL 1028 bit.